reanimatiecursus

Dé online cursus die jou moeiteloos levens leert redden

Alles leren over reanimeren zonder dat je er de deur voor uit hoeft!

Video Aspect Ratio: 16:9

GEWOON OP JE EIGEN TEMPO

Deze reanimatiecursus volg je gemakkelijk online! Je zit dus niet vast aan een datum of klasje, maar volgt alles lekker in je eigen tempo.

UNIEKE MANIER VAN LEREN

Ik geef je geen saaie powerpoints maar modules die kijken als een tv programma! Bovendien kun je de kennis herhalen, verdiepen én toetsen.

4500+ CURSISTEN

Al meer dan 4500 cursisten gingen je voor bij een van mijn online reanimatiecursussen!

Margo den Ouden 

heleen lameijer reanimatiecursus make science work

23 reanimaties per dag!

De kans bestaat dus zeker dat je dit ooit gaat meemaken. Weet jij wat je in zo'n situatie zou kunnen doen? Je wilt je zelfverzekerd voelen en weten welke stappen je kunt ondernemen om een leven te kunnen redden. Logisch!


Directe reanimatie vergroot de kans op overleven tot wel 5x! En jij kunt leren hoe je daar ook aan bij kunt dragen. In mijn e-cursus reanimatie leer ik jou stap voor stap wat je kunt doen tijdens een reanimatie. Maar, ik leer je ook hoe je in sommige gevallen een reanimatie kunt voorkomen!


En ik weet dat je druk bent. Je hebt geen tijd voor het gedoe van een fysiek klasje. Je hebt geen tijd om een dag uit te trekken om te leren. En misschien wel helemaal geen zin in medecursisten die op je vingers kijken ;-). Daarom kun je deze cursus op je eigen tempo, in je eigen tijd en in je eigen omgeving volgen. Je volgt de cursus zelf en kan met mede-cursisten in contact komen wanneer je dat beide wilt. Leren levens redden was nog nooit zo makkelijk!

Ik ben erg blij met de cursus en ik meen ook echt dat ik iemand zou kunnen reanimeren mocht het me overkomen.

Echt heel blij mee! Ik beveel het iedereen aan! Je hebt echt een topcursus neer gezet.
Gulcan Alkilic
Een super cursus! Heel rijk aan kennis en ik voel me echt klaar om in te grijpen wanneer nodig. Handig bij m'n werk in de wijkverpleging :)


Vooraf twijfelde ik over het niet kunnen oefenen, maar door de vele herhaling die geboden wordt en de heldere voorbeelden heb ik het helemaal niet gemist! Ik vind de cursus echt een verrijking, dankjewel!!
Inge Bos
Met de wisselende coronamaatregelen vorig jaar en een bomvolle agenda, leek een online herhalingscursus mij de beste manier.


Win-win dat ik jouw training vond! Hoe fijn dat ik de video’s kan bekijken wanneer ik wil, dat ik in alle rust de laatste regels/methoden kan bekijken.
Judith
reanimatie

Wat leer je in de reanimatie cursus?

Introductiekorting: Van 39.95 nu voor  slechts 34.95

In 8 leuke en makkelijk te volgen modules leer jij stap voor stap alles over het voorkomen én uitvoeren van reanimatie


Module 1. Introductie: wat en waarom

Module 2. Oorzaken van een reanimatie herkennen en voorkomen

Module 3. Herkennen van een reanimatie situatie

Module 4. 112 bellen: hoe werkt dat eigenlijk?

Module 5. Borstcompressies

Module 6. Beademingen

Module 7. De AED (en andere handige hulpmiddelen)

Module 8. Ik heb gereanimeerd, wat nu?

Incl. toetsen van je kennis en vragen stellen

[BONUS] Een kijkje in de ambulance 

[BONUS] Langs bij 112: waar gaat je belletje naar toe?

[BONUS] Reanimatie Community 

In totaal krijg je 1 jaar lang toegang, dus alle tijd om te herhalen!

online reanimatiecursus
Edith van Uden

Een online reanimatiecursus? Hoe werkt dat dan?

De online reanimatiecursus kun je gemakkelijk thuis volgen achter jouw computer, tablet of smartphone. Naast de online leeromgeving en community, beschikken wij ook over een app van waaruit je gemakkelijk de cursus kunt volgen.

De cursus bestaat uit verschillende modules. Een module bestaat uit instructievideo’s, opdrachten en een kennisquiz. Ook kun je extra verdiepende modules bekijken: zo krijg je o.a. een inkijkje bij de ambulance! Kort en krachtig, maar vooral ook leuk en toegankelijk!

Wordt de cursus door de zorgverzekeraar vergoed?

Veel klanten hebben de cursus door hun zorgverzekeraar vergoed gekregen! Je moet dit zelf bij de zorgverzekeraar aangeven. Voor een bewijs van deelname kun je contact met ons opnemen.

Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

Je behoudt één jaar toegang tot de cursus. Gedurende dit jaar kun je de cursus zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je video’s terug kijken of jouw kennis over reanimatie nog eens opfrissen. Je krijgt automatisch een mailtje van mij wanneer het weer tijd is om je kennis op te frissen.

Waar bestaan de modules uit en wat leer ik?

De cursus bestaat uit 8 modules waarin je alles leert over reanimatie van een volwassenen. Ook leer je hoe een reanimatie ontstaat en hoe je een reanimatie zou kunnen voorkomen.
De onderwerpen van de modules zijn:

→ Module 1: Introductie
→ Module 2: Oorzaken van een reanimatie en reanimatie voorkomen
→ Module 3. Herkennen van een reanimatie situatie
→ Module 4. 112 bellen
→ Module 5. Borstcompressies
→ Module 6. Beademingen
→ Module 7. De AED (en andere handige hulpmiddelen)
→ Module 8. Ik heb gereanimeerd, wat nu?
Elke module heeft een quiz, waarmee je je kennis kunt toetsen.

Ook zijn er een aantal bonusmodules die je kunt volgen:
→ [BONUS] Een kijkje in de ambulance
→ [BONUS] Langs bij 112: waar gaat je belletje naar toe?

Je volgt de cursus op je laptop, tablet of via de app!

Is de cursus ook geschikt als herhaal-cursus?

Zeker! Het opfrissen van je kennis wordt zo nog makkelijker: in je eigen tijd, wanneer je maar wilt, en een jaar lang inzichtlijk. Deze online cursus kan nog niet als herhaalcursus gelden voor je bevoegdheid in Hartslag.nu.

Hoe kan ik de cursus kopen?

Je kunt gemakkelijk en snel via iDeal betalen. Je krijgt bij aanschaf van de cursus een factuur per e-mail wanneer je jouw e-mailadres opgeeft. Er komt geen extra BTW over de prijs die je ziet: de prijs is inclusief BTW.
Na betaling heb je direct toegang tot de cursus!

Leer ik bij deze cursus fysiek reanimeren?

Nee, de cursus is volledig online. Je leert in deze cursus hoe je een reanimatie situatie zou kunnen herkennen, wat je zou kunnen doen om hulp in te schakelen, en krijg je bij deze cursus goed inzicht in hoe je een basale reanimatie op straat zou kunnen aanpakken. Dat gaat jou helpen op tijd aan de bel te trekken en levens te redden!

Hoe weet ik of de cursus geschikt voor mij is?

Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die nog nooit hebben gereanimeerd als mensen die al eens een cursus hebben gedaan, burger hulpverlener zijn of zorgprofessionals.

Heb je al een EHBO/BHV-diploma? Ook dan is het nuttig om deel te nemen! Herhaling is heel belangrijk, zeker wanneer je weinig reanimeert in de praktijk. Daarnaast krijg je in deze cursus les van een arts, dus vanuit ander perspectief. Veranderen van spijs doet eten!

Je krijgt na deelname GEEN EHBO-diploma of certificaat. Wel kun je een bewijs van deelname aanvragen.

Kan ik me na de cursus inschrijven bij Hartslag.nu?

Nee, dit is vooralsnog niet mogelijk. Het is onze wens om dit in de toekomst mogelijk te kunnen maken. Hou de website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

 

reanimatiecursus heleen lameijer reanimatie

Tineke Pastoor, verpleegkundige

reanimatie

Plotse hartdood is een van de belangrijkste doodsoorzaken in Europa 

En de enige kans op overleven van een plotse hartdood is reanimatie. Direct starten van reanimatie kan de overlevingskansen tot wel 4 keer vergroten.

In Nederland duurt het gemiddeld zo’n 5-8 minuten voordat de ambulance arriveert bij een melding van een reanimatie, maar soms dus ook langer. En dat terwijl die eerste 5 minuten zijn juist onwijs belangrijk zijn voor de kans op overleving.  

Des te meer reden om zélf te weten wat je kunt doen tot de hulpdiensten arriveren! En dat kan, gewoon makkelijk thuis vanaf de bank.

Benieuwd naar het indrukwekkende verhaal achter de cursus?  

Benieuwd naar het indrukwekkende verhaal achter de cursus?  


Online reanimatie cursus voor jouw gehele (zorg)organisatie of bedrijf?

Dat kan, sterker nog, meerdere grote bedrijven en organisaties gingen je al voor! Stap voor stap leer ik medewerkers reanimeren. Waardevol, voor iedere organisatie en een perfecte aanvulling voor de verplichte BHV cursussen. Het mooiste: je bent je personeel niet dagen lang kwijt aan een cursus, ze leren het makkelijk online!

Online reanimatie cursus voor jouw organisatie of bedrijf?

Dat kan, sterker nog, meerdere grote bedrijven en organisaties gingen je al voor! Stap voor stap leer ik medewerkers reanimeren. Waardevol, voor iedere organisatie en een perfecte aanvulling voor de verplichte BHV cursussen.

Doe mee met de online reanimatie cursus!