GRATIS uitproberen?

Doe de mini-cursus over de AED!

Weet jij hoe je een AED kunt gebruiken? 

Ken jij dit levensreddende apparaat? Dit is een AED, en je kunt hem gebruiken om levens mee te redden tijdens een reanimatie. Ze hangen door heel Nederland en iedereen mag ze gebruiken. Maar weet jij wel hoe hij werkt?

Omdat ik het gek vind dat ze overal hangen maar niet iedereen gewoon heeft geleerd hoe je ze kunt gebruiken heb ik de AED module van mijn online reanimatiecursus gratis beschikbaar gemaakt.

Yes! Heel Nederland kan nu eindelijk GRATIS leren hoe zo’n AED werkt. Schrijf je nu in voor dit GRATIS onderwijs over de AED en laat je enthousiast maken om levens te leren redden!

Wat krijg je?

✔ Gratis Online AED cursus

✔ Gratis Toetsen van je kennis

✔ Gratis Achtergrond informatie over reanimatie


Hierdoor leer je:

✔ Waar de AED voor is

✔ Hoe je met de AED levens kunt redden 

✔ Hoe je de AED moet gebruiken

✔ Dat jij dit ook kunt!

✔ Je zelfverzekerder voelen in een noodsituatie

rean
AEDs hangen door heel Nederland en iedereen mag ze gebruiken, maar dan moet je wel weten hoe hij werkt. 

Na deze cursus sta je niet meer met je mond vol tanden wanneer een AED ingezet moet worden tijdens een reanimatie, maar kun je zelf helpen een leven te redden.

rean
Deze AED cursus volg je gemakkelijk online! Je zit dus niet vast aan een datum of klasje, maar volgt alles lekker in je eigen tempo.
rean

Volledig Gratis

Yes! Heel Nederland (&Belgie!) kan nu eindelijk GRATIS leren hoe zo’n AED werkt. Ik hoop je hiermee verder enthousiast te maken om levens te willen leren redden!

Ik vind het een prettig idee dat ik kan bijdragen en niet bang hoef te zijn om wat fout te doen. Het is allemaal erg duidelijk. Mensen zitten nog zo vast in het idee dat een reanimatiecursus op locatie het enige "echte" is, terwijl je als je naar deze cursus kijkt en het beleefd je interesse veel meer wordt gewekt! Ik ben er blij mee en denk dat het heel belangrijk is voor bedrijven om zo'n cursus te doen. Het zou toch mooi zijn dat elk personeelslid zou kunnen bijdragen mocht dat nodig zijn!

Edith van Uden

"Kennis is macht! Reanimeren is stukken minder eng wanneer je weet wat je kunt doen. Het doen van een reanimatiecursus geeft je zelfvertrouwen als mens en hulpverlener."

Dr. Heleen Lameijer

Direct the real deal?

Liever direct álles over reanimatie leren?

Doe dan de volledige cursus!

reanimatie