Just Zorgverzekeringen

Zonder dat waardevolle mensen dagen lang weg zijn voor een cursus

reanimatie

Doe samen met een groep, (zorg)organisatie of bedrijf de online reanimatiecursus!

We zijn in bedrijven gewend dat BHV'ers weten hoe ze moeten reanimeren. Maar zou eigenlijk niet iedereen dat moeten kunnen? Jij wilt toch ook in die (zorg)organisatie werken waar je niet afhankelijk bent van BHV'ers maar ook de schoonmaker gewoon kan reanimeren? Of die topwerkgever zijn die dit mogelijk maakt?


Deze reanimatiecursus is voor iedereen geschikt. Groepen, (zorg)organisaties en bedrijven kunnen de cursus gemakkelijk volgen met elkaar. Zowel in een eigen cursusomgeving als ook met andere deelnemers. Online, thuis of op het werk, of eigenlijk waar je maar wilt. Makkelijk én efficiënt. Zo ben je mensen geen dagen kwijt aan een cursus in een klasje.


Met de cursus kunnen mensen niet alleen makkelijk kennis opdoen, ze kunnen het ook makkelijk herhalen. Zo blijft de opgedane kennis geborgd.

GEEN DAGEN KWIJT AAN EEN CURSUS OF KLASJE

Jij kunt je werknemers niet dagen missen aan lessen in een klasje. Met deze cursus hoeft dat ook helemaal niet. Iedereen volgt hem makkelijk online, in eigen tijd, op eigen tempo.

IN 1 KLAP IEDEREEN GESCHOOLD

Door samen dezelfde cursus te volgen weet je zeker dat iedereen in 1 klap dezelfde kennis heeft en weet hoe je levens zou kunnen redden! Zo ben je niet meer afhankelijk van BHV'ers maar weet iedereen hoe je een leven kunt redden!

EEN TOPBEDRIJF WAARIN IEDEREEN ZICH WAARDEVOL VOELT

Nog nooit was het zo makkelijk om iedereen in je bedrijf levensreddende kennis bij te brengen. Niet alleen de BHV'ers, maar ook de schoonmakers weten in jouw bedrijf hoe hij/zij moeten reanimeren.

SAMEN LEREN & ELKAAR MOTIVEREN

Samen leren werkt opzwepend! Met deze cursus leer je in een gezamenlijke omgeving en met een eigen cursusplatform.

MAKKELIJK BORGEN VAN KENNIS

Ook wanneer de kennis er binnen jouw bedrijf of (zorg)instelling al is, is een online training een makkelijke manier om de kennis te borgen zonder dat men er de deur voor uit moet!

Met jouw bedrijf of organisatie een cursus doen?